Konkurs za najlepšu zimsku fotografiju Ade Ciganlije

Bez autora
Mar 03 2011

JP “Ada Ciganlija” raspisala je nagradni konkurs za najlepšu zimsku fotografiju beogradskog izletišta. Ideja konkursa je da se napravi kolekcija fotografija Ade Ciganlije viđene kroz objektiv njenih posetilaca, a da akcenat bude upravo na lepoti Ade Ciganlije u zimskim mesecima.Ada Ciganlija, jedna od najlepših gradskih oaza, koja je nedavno proglašena za treće najlepše gradsko ostrvo sveta, pleni svojom lepotom, kako u letnjim tako i u zimskim mesecima.

Konkurs za najlepšu zimsku fotografiju Ade CiganlijeJP “Ada Ciganlija” raspisala je nagradni konkurs za najlepšu zimsku fotografiju beogradskog izletišta.

Ideja konkursa je da se napravi kolekcija fotografija Ade Ciganlije viđene kroz objektiv njenih posetilaca, a da akcenat bude upravo na lepoti Ade Ciganlije u zimskim mesecima. Ada Ciganlija, jedna od najlepših gradskih oaza, koja je nedavno proglašena za treće najlepše gradsko ostrvo sveta, pleni svojom lepotom, kako u letnjim tako i u zimskim mesecima.

Autori pobedničkih fotografija biće nagrađeni vrednim fotoaparatima Nikon coolpix S3000, sa 12 megapiksela, dok će svi pristigli radovi, po okončanju konkursa, biti izloženi u Centru vodenih sportova na Adi Ciganliji.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje najviše 10 fotografija, digitalnog JPEG formata do 2.000 piksela duža strana, 300 dpi rezolucije, maksimalne veličine do dva megabajta i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljene fotoaparatom ili mobilnim telefonom. Uz fotografiju treba da stoji ime autora i njen naziv. Radovi se šalju i-mejlom na adresu fotografija@adaciganlija.rs

Konkurs “Najlepša zimska fotografija Ade Ciganlije” otvoren je do 31. marta za sve koji imaju lepe i zanimljive fotografije ovog izletišta u zimskom periodu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik